Over mij

Toen ik nog een klein jongetje was rende ik al met mijn vaders camera in het rond. In 1995 heb ik de fotovakschool in Apeldoorn gedaan. Daarnaast heb ik voor diverse grote uitgevers en bedrijven gefotografeerd. Van portretten tot branden, ik heb het veelvuldig vastgelegd en zodoende zijn er honderden foto’s van mij gepubliceerd in diverse kranten, folders en tijdschriften. Websites en digitale fotografie bestonden nog niet. Het was de tijd van de natte fotografie zoals dat heet.

Na een totaal andere carrière in de IT en een zwaar ongeluk ben ik sinds een paar jaar weer aan het fotograferen. Tegenwoordig maak ik voor de lol foto’s. Het gaat mij puur om het plezier van het fotograferen. Fotograferen is voor mij een hobby en dat moet het ook blijven.

Mijn foto’s bewerk ik met Capture One pro. Ik vind het de fijnste software om mijn foto’s mee te bewerken. Daarnaast ben ik geen fotoshopper, sterker nog ik heb het niet eens. Een foto maak je en daar mag je best wel iets aan poetsen en de kleuren goed zetten maar dan houdt het wat mij betreft wel op. 

Ik ben niet beschikbaar voor opdrachten. Met een leuk voorstel(tfp) mag je mij altijd benaderen.

Deze site, de store en alles daarom heen wordt gerund, gebouwd en onderhouden door mijn partner die in het dagelijks leven een IT professional is. De store is tevens een manier om een fractie proberen terug te verdienen wat de site, alle apparatuur en de reizen kosten. Maar het bied ook de gelegenheid voor jou, om wat moois aan de muur te hebben.