Goede doelen!

Wij worden heel blij van stichtingngng.nl en daarom willen wij graag geld inzamelen voor de stichting. Diverse malen hebben wij nu al gezien hoe de stichting mensen met kanker, hun familie en vrienden zulke mooie en waardevolle belevenissen geven door hun wensen uit te laten komen.

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers.

Wij willen geld inzamelen door een “gratis” portret foto van jou te maken. We vragen hiervoor een donatie aan Stichting NGNG en de mogelijkheid te hebben, de foto te publiceren(in goed overleg) op deze site, twitter en Facebook om meer mensen over te halen hetzelfde te doen. Hoeveel je doneert dat mag je zelf weten, want we snappen dat niet iedereen het even breed heeft. Wat je doneert blijft tussen Stichting NGNG en jou.

Hoe werkt het?
We maken samen een afspraak voor een shoot in onze studio in Almere(150m2, goed bereikbaar, gratis parkeren en covid safe). Make-up, kleding e.d. moet je zelf regelen(kleedkamer en visagie tafel aanwezig).

Bereid jezelf door er over na te denken wat je graag zou willen: close portrait, LinkedIn profiel foto, op de foto met je gitaar of je vetste tatoeage enz enz. Je kan dit onder andere doen door te kijken bij onze Portretten of op Pinterest. Je kan het ook aan ons overlaten. We maken in ieder geval 1 foto waar jij de rechten van krijgt. Je krijgt deze digitaal in 2 versies. De ene is geschikt voor op het web en de ander op een resolutie die je kan gebruiken om te printen. Na afloop of er voor of gewoon nu, geef je een donatie aan Stichting NGNG.

Wat kan je nog meer doen?
Je kan altijd geld doneren aan Stichting NGNG zie daarvoor: https://www.stichtingngng.nl/doneer-nu
Je kan ze volgen op https://twitter.com/stichtingNGNG en/of https://www.facebook.com/StichtingNoGutsNoGlory