Over mij

Ik maak voor de lol foto’s met mijn Lumix S1R. Het gaat mij om het plezier van het fotograferen. In mijn leven heb ik eigenlijk met alle grote merken gewerkt. Van kleinbeeld tot 4x5inch.

In Almere hebben we een grote studio van 150m2. Daar kan ik eigenlijk alle soorten portretten maken die ik wil. Zie portretten in het menu. Niets is mij eigenlijk te gek, om de iemand te portretteren. Het gaat er mij om iemand zo eerlijk en puur mogelijk vast te leggen. Maar ook het plezier van samen wat moois maken. It takes two to tango en bij portretten is dat zeker het geval.

Mijn foto’s bewerk ik met Capture One pro. Ik vind het de fijnste software om mijn foto’s mee te bewerken. Daarnaast ben ik geen fotoshopper, sterker nog ik heb het niet eens. Een foto maak je en daar mag je best wel iets aan poetsen en de kleuren goed zetten maar dan houdt het wat mij betreft wel op. Capture One heeft erg veel goede gratis trainingsvideo’s online staan.

Waar ik nog blij van zou worden:
Capture One Pro voor de iPad Pro.
Gouden tips voor mooie locaties(je mag mij spammen)

Ik ben niet beschikbaar voor opdrachten. Met een leuk voorstel om een portret te schieten mag je mij altijd benaderen. Zoals je kan zien bij de door mij gemaakte portretten deins ik niet snel terug om een mooie foto te maken.

Spam je mening!