Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

www.lace.nl
Average rating:  
 10 reviews
 by Theun

Wim is een ontzettend goede en lieve fotograaf. Hij stelt je op je gemak, hij weet je precies neer te zetten en is een genie wat betreft licht. Waar andere fotografen meerdere foto's moeten maken voor het perfecte plaatje, weet Wim in een keer de juiste foto te maken. Een jaar later en ik ben nog steeds ontzettend gelukkig met de foto's die hij gemaakt heeft.Zeker de moeite waard!

 by Jeroen

Wim is een fantastische fotograaf die het beste in je naar boven haalt. Door zijn opstelling weet hij je enorm op je gemak te stellen en dat kom de foto's zeer ten goede. In zijn prachtige studio speelt Wim met het licht. Bovendien heb ik een erg gezellige middag gehad. Binnenkort gaat mijn nieuwe site live met foto's van Wim.

 by Bert

Twee keer een zeer leuke fotoshoot gedaan bij Wim in Almere.
Eerst samen lekker een bak koffie gedaan met wat lekkers erbij om zo even kennis te maken uiteraard.
Wim stelt je echt op je gemak, was voor mij ook de eerste keer om dit te doen, dus dat vooraf gesprek is dan wel prettig.
Had wat kleding meegenomen en samen gekeken wat het beste was voor de foto.
We hebben ook erg gelachen waardoor je ook ontspannender wordt en dat is weer goed voor de foto.

Al met al zeker een aanrader om te doen deze fotoshoot voor zowel mooie foto's als de ervaring.

 by Bert Daniëls

Ik kwam bij Wim terecht via de sympathieke actie voor No Guts No Glory. Wim maakt een foto van je en als tegenprestatie doneer je aan de stichting NGNG.
Zo simpel dacht ik erover. Maar Wim is een echte professional. Ik was dan ook aangenaam verrast toe ik zijn studio binnen liep.
Het zijn een paar mooie uurtjes geworden. Ik heb een nogal roerig leven gehad en straalde vaak boosheid uit. Dus wilde ik foto's waarop ik vriendelijk over kwam. En dat is gelukt. Door m8ddel van een mooi gesprek kwam ik tot rust en ontspanning en de foto's zijn super geworden.
Nogmaals bedankt Wim.

 by Ferdi

Ik heb 3 shoots met Wim gedaan, met een fantastisch resultaat! Hij heeft absoluut kennis en verstand van zijn vaak, en daarnaast de gave om je volledig op je gemak te laten voelen. Een absolute aanrader!!

 by Wendy

Meerdere shoots 1 op 1 met Wim gedaan.
Hij is professioneel, staat open voor eigen ideeën en stelt je op je gemak, zodat het echt ook een plezier is om op de foto te gaan. Ik voel me veilig bij Wim. En dat zie je terug in de foto's. De studio is buitengewoon prettig en de technische mogelijkheden zijn enorm. Kortom, aanrader!

 by Arthur van Amerongen

Geweldige en bevlogen fotograaf. Prachtige fotostudio. Voor al uw portretten naar Wim Kant!

 by Sebastiaan

Leuke shoot gehad met nog leuker resultaat!
Superblij mee!

Een shoot met Wim is een verademing; eerst effe een babbeltje met een kopje koffie waarin hij vraagt wat je zo’n beetje wil, en vervolgens maakt ie daar werk van. Zijn ruime en volledig uitgeruste studio biedt zowat alle mogelijkheden die je kunt bedenken. Gewoon doen dus.

 by Anne-Marie

Echt super leuk om door Wim je foto's te laten maken. Ik roep altijd "ik pak niet op foto's" en heb er echt een hekel aan om gefotografeerd te worden, maar met Wim gaat t dan toch gewoon goed!